Nyheter!

Letar du efter ett IPTV abonnemang?

Vi tillhandahåller Sveriges nöjdaste IPTV-kunder när det kommer till kvalitet och kanalutbud. Köper du ett IPTV-paket hos oss täcks du av 24/7 support som hjälper er komma igång samt erbjuder den bästa kundservicen efter köpet som före. Gör som tusentals svenska hushåll i Sverige och fatta ett beslut med oss.

Varför IPTV?

Att titta på IPTV är det absolut smidigaste sättet att se på TV, var du än är. Allt du behöver är en internetkoppling och en app att streama kanalerna. Du väljer helt själv vilka kanaler du vill ha tillgång till varför inte justera den till det utbud du vill ha? Vi erbjuder IPTV i följande längder 1, 3, 6, 12 och 24-månader dessutom kan du lägga till en extra tillkoppling direkt i kassan. Du får en länk som du sedan lägger i den nedladdade appen eller box därefter är allt klart.

Hos oss på Svea IPTV får du tillgång till över 50.000 kanaler + filmer, serier och dokumentärer. Se kanallistan här!

Sportkanaler är vår specialité. Vårt sportutbud är bland det största du kommer att hitta i IPTV världen. Testa själv och se vad du tycker!

Serier är något vi tagit in för alla olika länder. Vi tillhandahåller några av de mest populäraste serierna som finns idag vare det sig är på Netflix, Hbomax, appletv eller prime. Allt från amerikanska till svenska serier.

Filmer har alltid varit en del av vårt närmsta och hos oss hittar du massor av de senaste filmerna och fullt med klassiska filmer. Under VOD sektionen. De senate biopremiärerna till goda favoriter som Games of thrones.

Dokumentärer har vi även fullt av. Testa vårt paket paket och bläddra igenom det senaste från dokumentärer världen. Streama sport, natur eller varför inte en F1 dokumentär.

Kanalpaket

Snabbt & enkelt

Kom igång inom 24-timmar

Prova oss i 30 dagar 199 kr

Nöjdhetsgaranti - Pengarna tillbaka

Server i Norden

Snabb laddtid och Full HD

100% Säker Kassa

Swish / MasterCard / Visa / Bitcoin / Kortbetalning